Queen Arthur’s Double Sugar

BESTEL & STEUN GO! OPERA voor slechts 10 euro met deze prachtige dubbelroze tulpenbollen! 100% gesponsord door Bollen & Zo!

SOMS WORD JE EVEN STIL VAN SPONTANE STEUN… Monique en Cornel van Schagen van Bollen & Zo! (de winkel van bollenkwekerij Nic van Schagen & Zn, tussen Alkmaar en Bergen) waren bij het zien van Queen Arthur in Hal 23 in Alkmaar zó enthousiast dat ze spontaan 5.000 (!) tulpenbollen hebben gedoneerd (gratis, voor nop, nada!) die we als sponsoractie mogen verkopen en dus 100% opbrengst voor GO! Opera…

Onder de indruk van de opera en geïnspireerd door de roze gillet van de dirigent 😊 waren Monique en Cornel ook nog heel specifiek in het soort tulp: niet zomaar een tulpenbol, maar de exclusieve Double Sugar, een tulp waar je in de lente helemaal vrolijk van wordt als deze langbloeier zich laat zien. We dopen ‘m dus voor de gelegenheid om naar Queen Arthur’s Double Sugar. Ze verkopen deze prachtige bollen zelf voor 0,65 cent per stuk, “Maar,” zei Cornel er direct achteraan “er mag dan ook wel een extra schepje op voor Queen Arthur!” Gelukkig, een man met commercieel inzicht!

QUEEN ARTHUR’S DOUBLE SUGAR
“Zoete roze wolken opgebouwd uit tientallen bloemblaadjes in een scala aan roze tinten. Double Sugar is een stoere stevige tulp maar door haar sierlijke en zachte uitstraling zal je dat niet zo snel van haar zeggen. De enorm grote dubbele bloem van Double Sugar doet denken aan een pioenroos en door de zoete roze kleur doet zij haar naam zeker eer aan. Aan het begin van de bloei heeft de Double Sugar een roze bloem met een wit hart. Naarmate ze langer bloeit wordt de bloem geheel roze. Deze tulp wordt door ons (bollenkwekerij Nic van Schagen & Zn) exclusief geteeld en verdient zeker een prominente plek in uw tuin!”

DUS: we gaan tulpenbollen verkopen en uiteraard kun je ons daarbij helpen, want de tulpen moeten wel in december de grond in, daarna kunnen we er niet zoveel meer mee… De actie:

TIEN QUEEN ARTHUR’S DOUBLE SUGARS voor 10 euro
Koop een zakje voor een extra vrolijke lente in 2018 voor jezelf. En iedere keer dat je dan die prachtige dubbele roze tulpen ziet staan, dan denk je weer even terug aan die mooie voorstelling. Of bemiddel bij je vrienden, kennissen, familie en andere fans en gun ze ook een extra vrolijke lente.

Help ons 500 pakketjes met 10 Queen Arthur’s Double Sugar tulpenbollen te verkopen. Moet lukken, toch? En natuurlijk mag je meer doneren, want dan kunnen we alleen maar meer bereiken met GO! Opera!


BESTELLEN KAN HIER:

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Je bestelling wordt per e-mail verzonden. Binnen 24 uur ontvang je een ontvangstbevestiging met een bestelnummer en bankgegevens. Na bijschrijving wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd of liggen ze klaar op de afhaal plek naar keuze. Levering start vanaf woensdag 11 oktober.

 


En, oh ja, natuurlijk kun je ze ook direct bij Bollen & Zo bestellen, het zijn immers prachtige tulpen. En ja: dan zijn ze ook nog iets goedkoper (65 cent per stuk), maar dan steun je GO! Opera niet. En dat maakt die prachtige roze vrolijkmakers in de lente toch nog nét even iets vrolijker… 😉

Advertenties