Aanmelding 2018

In februari/maart 2018 starten de nieuwe repetities van Queen Arthur met de regionale projectkoren in twee nieuwe regio’s:

Uitvoeringen staan gepland in juni en september 2018.

Projectkoor: zingen & semi-scenische regie, inclusief intensieve vocal coaching 195 euro
Het project omvat in totaal 15 repetities: 9 muzikale, 5 regie repetities en 1 generale reptitie waarvan een deel in combinatie met andere regionale projectkoren. Het repertoire wordt uiteindelijk uit het hoofd gezongen. Iedere regio werkt toe naar één regionale uitvoering, maar projectkoorzangers wordt verzocht om -zonder extra kosten!- ook mee te zingen/spelen in uitvoeringen van de andere regio’s, mits er plaats is uiteraard!

 BELANGRIJK: Vanwege de hoge projectkosten is een minimum aantal van 30 deelnemers per regionaal projectkoor noodzakelijk. Indien in een regio bij aanvang minder deelnemers hebben aangemeld, dan behoud de organisatie zich het recht voor om de betreffende regionale productie te annuleren.

Annulering: Een aanmelding kan tot uiterlijk 14 dagen na datum van aanmelding kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt bij annulering 25% van de deelnamefee gerestitueerd. Na aanvang van de repetities is restitutie van deelnamegeld niet meer mogelijk.

AANMELDINGSFORMULIER

Advertenties